Temporada 2011-12

Fins aviat Berta
La temporada comença amb el comiat de la millor jugadora de la lliga, Berta Alomà, que deixa el club per marxar a jugar al CK Vallparadís, vigent campió de Lliga. No es deslliga totalment del club ja que es converteix, juntament amb Guillem Devant, en la nova entrenadora de l’equip júnior.

Júnior Campió de Copa 2012Començament ambiciós
La gran novetat d’aquesta temporada és que no hi haurà cap afiliació amb cap entitat: no es renova l’afiliació amb l’AEE IES Palamós i es deixa de ser filial amb el KC Sant Cugat degut a desacords amb l’Ajuntament vallesà. Per primera vegada, doncs, el club inscriurà quatre equips: Lliga Nacional, Segona divisió, Tercera divisió i Lliga júnior.

Campions de la Copa Júnior
El 26 de febrer de 2012, l’equip júnior del KCB, entrenat per Berta Alomà i Guillem Devant, guanya la final de la Copa Júnior a l’Assessoria Vallparadís per 11 a 6. Aquest equip campió està composat per: Adrià Garcia, Alex Garcia, Alex Llovera, Arnau Surroca, Cristina del Río, Diana Llovera, Miquel Gil, Rocio Melús, Sara Martí i Yara Huguet.

Màxims anotadors
A segona divisió, Jordi Giménez guanya el títol al màxima anotador de la categoria amb 57 cistelles, quatre més que el segon classificat i company d’equip Jonathan Malo. A la Lliga júnior, els tres primers anotadors són del KCB. Adrià Garcia encapçala la llista amb 66 cistelles, i l’acompanyen Miquel Gil i Alex Llovera.

Selecció Catalana
Any amb pocs compromisos internacionals de les diferents seleccions catalanes. A l’únic esdeveniment celebrat, el International Youth Korfball Tournament a Vilanova, Diana Llovera va ser convocada per jugar amb la sots’16, i Adrià Garcia i Alex Llovera amb la sots’19.

Final de la fase regular: als play-offs
Un cop acabada la fase regular, tots els equips del KC Barcelona excepte l’equip de Lliga Nacional, que finalitza sisè, es classifiquen per jugar els play-offs pel títol. L’equip de Segona Divisió, entrenat per Joan Garcia, i l’equip Júnior, entrenat per Berta Alomà i Guillem Devant, ho fan classificant-se com a primers de le seves respectives lligues; l’equip de Tercera Divisió, entrenat per Javier Navarro, ho fa com a segon classificat. Als play-offs, només l’equip de Segona arriba a la final, i finalitza la competició segon al perdre el decisiu partit.

Més premis a la Gala de la Federació
Jordi Giménez i Adrià Garcia van pujar a recollir els premis que els acreditaven com a màxims anotadors de les seves respectives categories, però encara hi va haver més: Adrià va haver de tornar a pujar per rebre el premi al millor jugador júnior, i Guillem Devant va rebre el premi al jugador amb millor progressió de la categoria sènior, al completar una excel·lent primera temporada a Lliga Nacional.

Campions a l’estiu
El KC Barcelona es va proclamar campió de la segona edició del torneig outdoor sobre gespa artificial de Terrassa. A la primera edició d’aquest torneig (2007) l’equip havia finalitzar subcampió.