Temporada 2010-11

El KCB al MuntanyàBona empremta als tornejos estiuencs
El KC Barcelona finalitza la pretemporada proclamant-se campió de dos trofejos estiuencs: per una banda guanya el I Torneig de Castellbisbal al derrotar al CK Castellbisbal i al CK Badalona; unes setmanes més tard també s’enduu el I Torneig Ciutat de Lleida, al derrotar el CK Vacarisses i l’AEE IES Josep Lladonosa. A més, finalitza la pretemporada invicte, comptant tots els enfrontaments per victòries, inclosa una davant el vigent campió de segona: el CK Montcada.

Bons resultats a la temporada regular
L’equip de Segona Divisió va finalitzar la temporada tercer, i l’equip de Tercera Divisió va quedar sots-campió. L’equip de Lliga Nacional va ser el que va aconseguir un resultat més discret al no poder passar de la setena plaça.

Afiliació amb Palamós
Durant aquesta temporada es manté l’afiliació del KCB amb l’AEE IES Palamós, tot i que canvia la distribució dels equips: de primera a tercera són equips de Barcelona i el júnior serà de l’equip gironí. L’equip júnior finalitzarà la competició en segona posició.

Jugadors internacionals
Berta Alomà disputa el Campionat d’Europa amb la selecció Catalana Absoluta, que finalitza en la cinquena posició, la millor aconseguida mai fins aleshores. A més, finalitza com la jugadora amb més cistelles del quadre català. També estaran convocats amb les Seleccions Catalanes: Adrià Garcia (s16), Miquel Gil (s16), Aitor Huguet (s19 i s21), Anna Gill (s19), Albert Parrón (s21), Berta Alomà (s21 i Absoluta) i Mireia Figuera (s21).

Màxims anotadors un any més
Berta Alomà es va endur el premi a la màxima anotadora de la Lliga Nacional amb 42 punts, i Guillem Devant va acabar la temporada com a màxim anotador de Segona Divisió gràcies a les seves 50 cistelles.

Guardons a la Gala
Berta Alomà es va endur el guardó a la millor jugadora de la Lliga. Altres jugadors com Albert Parrón, Adrià Garcia o Anna Gill també van estar nominats en diferents categories però no es va endur finalment cap premi.