Temporada 2007-08

Afiliació amb el KC Sant Cugat
Després de l’ascens de la temporada anterior, l’equip que ocuparà la plaça és el KC Sant Cugat, equip que passarà des d’aquest moment a ser filial de l’equip barceloní. Per tant, a partir d’aquesta temporada hi haurà dos equips competint: el de primera divisió, entrenat per Rosendo Garcia, provinent del CK Vacarisses; i el de segona, entrenat per Jonathan Malo.

L’equip de primera, després d’una temporada complicada, acaba el curs sabent el que és puntuar a la màxima categoria del korfbal català. L’equip de segona finalitza tercer del seu grup de segona divisió però perd als encreuaments, fet que el deixa sisè de la categoria.

Màxima anotadora i millor progressió
Berta Alomà finalitza com a millor anotadora de segona divisió amb 28 cistelles, i a més s’enduu el premi a la jugadora amb millor progressió de la categoria sènior.

Jugadors internacionals
És l’any de Berta Alomà, ja que en aquesta temporada està convocada amb les seleccions sots’16, sots’19 i sots’23, aquesta darrera juntament amb Albert Parrón per disputar el Mundial a la Xina. Per disputar el Mundial de la selecció sots’16 també hi van anar convocats Magic O’Brayan, Mireia Figuera i Aitor Huguet, i al Mundial de la selecció sots’19 també hi va anar Albert Parrón.