Temporada 2009-10

Afiliació amb Palamós
La temporada 2009/10 destaca per l’afiliació del KCB i del KCSC amb l’AEE IES Palamós. Amb aquest pacte entre les tres entitats, i gràcies als equips de la categoria de promoció i l’equip de tercera divisió palamosina entrenat per Jonathan Malo, s’aconseguia representació a totes les categories de la Lliga Catalana.

Primer júnior!
Aquesta temporada ha estat la temporada de la creació de l’equip júnior. Un equip que va començar completament de zero, amb jugadors pràcticament debutants en el món del korfbal i en la categoria, i que va acabar la temporada disputant-se el tercer i quart lloc a les finals nacionals de korfbal celebrades a l’INEFC Barcelona.

Primers equips alevins del KCBI també, primers equips alevins
Gràcies a les promocions realitzades els darrers anys al CEIP Mas Casanovas pel KCB, i principalment de la mà del mestre Aureli Martínez, s’inscriuen durant el tercer trimestre els tres primers equips alevins del KCB al Campionat de Catalunya pre-infantil. Un d’aquests equips va finalitzar segon del campionat al jugar la final davant el CEIP Ruiz Giménez de Palamòs.

Rumb a Escòcia
Aquest any es canvia el tradicional viatge a Holanda per participar a l’Edinburgh University International Tournament, a Escòcia, on el KCB finalitza en segona posició després de perdre un sol partit, el de la final, contra els holandesos del Delft.

Màxims anotadors
Cristina Ruiz es va endur el premi a la màxima anotadora de Segona Divisió, amb 27 cistelles. Sergi Andreu va fer el mateix amb la categoria júnior, i es va emportar aquest guardó en l’any del seu debut amb el club, tot i començar a jugar amb la temporada ja en marxa.

Quatre guardons a la Gala del Korfbal Català
A banda dels premis als màxims anotadors de Cristina Ruiz i Sergi Andreu, Berta Alomà es va emportar el premi a la jugadora amb millor progressió de la categoria sènior, i Jordi Giménez el reconeixement com a millor àrbitre de la lliga Júnior.

Jugadors internacionals
Aitor Huguet és convocat per jugar amb la selecció catalana sots’19 als Països Baixos. També quatre jugadors més comencen a entrenar-se amb la Selecció Absoluta: Magic O’Brayan, Berta Alomà, Mireia Figuera i Javier Navarro.