El KCB guanya a l’actual campió de Lliga i Copa

Tercera victòria consecutiva a la lliga dels nois i noies d’Albert Vidaña, i en aquesta ocasió ni més ni menys que davant de l’actual campió de Lliga i Copa: el CE Vilanova i la Geltrú. El KC Barcelona va saltar a la pista de Mundet amb les idees molt clares, i conscients de que les escases possibilitats que hi havia d’endur-se el partit passaven per fer un partit molt seriós i intentar portar l’iniciativa en tot moment. I així va ser. El parcial de 3-0 en els primers minuts no van ser fruit d’un miratge, va ser el començament d’un partit que s’acabaria dominant de cap a peus.

José Manuel Álvarez va ser l’encarregat de guiar l’equip en aquests primers instants de nerviosisme, fent tocar de peus a terra a tot l’equip amb les seves cistelles. Entre ell i Guillem Devant van aconseguir 10 de les 18 cistelles que els barcelonins van fer pujar al marcador. Els del Garraf no van fer una bona primera part i al descans el resultat mostrava un clar 11-5. A la represa, en la que els vilanovins es van volcar més a l’atac, els verds es van dedicar a controlar el partit i a intentar mantenir l’avantatge aconseguida fins aleshores. Gràcies a una excel·lent tasca defensiva es va mantenir estable una diferència de cinc cistelles fins arribar al 18-13 final.

Amb aquesta victòria el KCB es situa segon a la classificació general.

El KC Barcelona ja havia aconseguit derrotar al CE Vilanova i la Geltrú en partit oficial a la màxima categoria del korfbal català en una ocasió, va ser la temporada 2010/11 per 16 a 12 a La Floresta.

Anotadors del KCB: Guillem Devant (5), José Manuel Álvarez (5), Magic O’Brayan (3), Anna Gill (2), Javier Navarro (2) i Mireia Figuera (1).

You may also like...

Deixa un comentari