Primeres victòries de la temporada

Els equips de Lliga Nacional i Segona Divisió han estrenat la casella de victòries aquest cap de setmana gràcies als respectius partits davant el CK Vacarisses i el CK Baix Empordà.

El primer en fer-ho va ser l’equip de segona, que va guanyar els empordanesos per 14 a 10. El màxim anotador del partit va ser Miquel Gil amb cinc punts. La resta d’anotadors van ser Rocio melús (3), Jordi Giménez (3), Marc Santaeugenia (2) i Aitor Huguet (1). Després va arribar el torn de l’equip dirigit per Albert Vidaña, que va derrotar el CK Vacarisses per un clar 26-10, en el que va destacar José Álvarez amb 8 cistelles. La resta d’anotadors de l’equip van ser Javier Navarro (4), Magic O’Brayan (3), Mireia Figuera (3), Anna Gill (3), Miquel Gil (3) i Guillem Devant (2).

El proper cap de setmana, l’equip de Lliga Nacional jugarà amb el CK Badalona, i l’equip de Segona descansa.

You may also like...

Deixa un comentari