El KCB a Platja d’Aro

Ahir, dia quinze d’octubre, es va disputar el primer partit de l’equip de 3a contra el Ridaura, amistós, però no menys improtant, guanyat amb un magnífic resultat, 6 – 17. El partit va començar molt igualat, però gràcies a unes indicacions adecuades del entrenador, va anar cambiant la sort cap a millor, vam començar a ficar cistelles, algunes bastant difícils i arriscades, i així, poc a poc, ens vam anar allunyant de la igualtat.

Com a cada partit, hi havia certa tensió, però ens vam mantenir al marge i amb esforç i enginy vam poder derrotar a l’equip contrari jugant com sabem.
Encara queda millorar molt, però el resultat ens indica que podem fer-ho, i que res és imposible.

Anotadors; Adrià (6), Alex (4), Mouad (3), Marc (2), Diana (1), Sara (1).

You may also like...

Deixa un comentari