Catalunya acaba sisena al Mundial sub-23

La Selecció Catalana de Korfbal sub-23 ha finalitzat el Mundial sub-23 de Barcelona en sisena posició, després de perdre el darrer partit davant Anglaterra per un punt de diferència. Després de vuit dies de competició, els Països Baixos es van proclamar campions del torneig. Bèlgica i Xina Taipei van completar el podi.

Podem assegurar sense por a equivocar-nos que aquest Mundial serà recordat per tots els aficionats catalans per l’espectacular partit Catalunya – Xina Taipei, que va acabar amb un 32-35 al marcador, en el que la nostra selecció va estar a un pas d’assolir una fita històrica si finalment s’hagués pogut imposar als taiwanesos.

Pel que fa als jugadors del KC Barcelona, José Álvarez ha estat el màxim anotador de la Selecció, i el quart màxim anotador del torneig, amb 32 cistelles. Aitor Huguet ha acabat el campionat amb 13 cistelles, 12 de les quals les va aconseguir al partit contra la selecció de sud-àfrica. Magic O’Brayan, Anna Gill i Mireia Figuera van aconseguir tres, dos i una cistella respectivament, i també van contribuir de manera destacada en aquesta selecció.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.