Comença el Mundial de Korfbal a Barcelona

Aquest cap de setmana ha començat el Mundial de Korfbal sub-23 a Barcelona, en el que Catalunya competirà de manera oficial una vegada més com ja va sent habitual a les competicions internacionals d’aquest esport. Catalunya no ha pogut amb Bèlgica, una de les fermes candidates al títol, en el primer dels seus partits. L’enfrontament ha finalitzat amb el resultat de 13 a 36.

El KC Barcelona aporta cinc jugadors i jugadores a aquesta selecció, i és el club que més hi aporta. Els jugadors del KCB a la Selecció són Aitor Huguet, Anna Gill, José Álvarez, Magic O’Brayan i Mireia Figuera. Tots cinc acumulen diversos anys d’experiència en les diferents categories de la selecció catalana.

Dimecres passat, en el marc de la preparació del Mundial, els nois i noies d’Albert Vidaña van jugar un partit amistós a INEFC davant la Selecció de Sud-àfrica. L’equip barceloní, tot i no poder comptar amb els cinc jugadors convocats amb la Selecció Catalana, es va imposar a la selecció africana per dues cistelles de diferència.

Si voleu més informació sobre el Mundial que es disputa a la nostra ciutat no deixeu de visitar la web de l’esdeveniment, des d’on podreu, entre altres coses, veure els partits en directe.

You may also like...

Deixa un comentari