Triplet a Montcada

Aquest matí, tres equips del KCB han jugat a Montcada i Reixac uns partits amistosos (de 20 minuts per part) en el dia de la presentació dels montcadencs. Concretament, els equips de Lliga Nacional, de Segona i de Lliga Júnior han guanyat els seus respectius partits.

En general bones sensacions per als tres equips del KCB. L’equip júnior ha guanyat per 2 a 10, desfent-se així del mal regust que els va deixar el debut a la lliga de la setmana passada davant aquest mateix equip.

Els nois i noies de Segona divisió no han aconseguit fer un joc gaire fluid i ho han tingut molt més complicat per imposar-se al seu rival (3 a 6). Cal destacar que aquest ha sigut el primer partit d’aquesta pretemporada per als nois i noies de Joan Garcia, i que tot just ara les peces d’aquest equip s’estan començant a acoblar.

Per acabar el matí l’equip de Lliga Nacional, avui també dirigit per Joan Garcia degut a la participació de Rosendo Garcia al Mundial de la Xina, ha mantingut un nivell molt elevat durant tot el seu partit i també s’ha fet amb la victòria per 7 a 14.

You may also like...

Deixa un comentari