Comença la Lliga!

El passat dissabte dia 12 es van disputar els primers partits de segona y primera, contra Vallparadís.

Abans de res l’equip júnior va fer un partit espectacular i no va trobar rival a la pista. Van estar tot el partit per davant i van acabar guanyant 7 – 17. Adrià Garcia i Alex Llovera van ser els millors encistelladors.

El partit de segona va estar força més igualat. Cada vegada que Vallparadís s’avançava al marcador, algun jugador o jugadora del KCB tornava a posar la igualada. Quatre cistelles seguides de Jonathan Malo, Alex Llovera, Jordi Giménez i Jordi Sabaté van obrir una escletxa, i van fer arribar l’equip al descans tres punts per sobre. Els egarencs es van apropar diverses vegades però mai van tornar a enxampar als verds, que van acabar enduent-se la victòria i els dos punts per 14 17.

L’equip de lliga nacional va tenir la mel als llavis fins al minut 40, moment en que encara guanyava de dos punts al vigent campió de lliga. Inexplicablement, es van acabar les piles, les idees i l’encert, i Vallparadís es va convertir en una apisonadora. El partit va acabar 26 – 12.

Bon començament de lliga en general, però encara queda molt d’entrenament perquè els resultats vagin a millor.

Anotadors de l’equip júnior: Adrià Garcia (6), Alex Llovera (6), Miquel Gil (2), Alex Garcia (2) i Cristina del Rio (1).

Anotadors de l’equip de segona: Jonathan Malo (5), Jordi Sabaté (5), Jordi Giménez (2), Alex Llovera (2), Cristina Ruiz (1), Bel Llorens (1) i Adrià Garcia (1).

Anotadors de l’equip de lliga nacional: Albert Parrón (4), Javier Navarro (3), Mireia Figuera (2), Anna Gill (2) i Guillem Devant (1).

You may also like...

Deixa un comentari