José Álvarez, nou jugador del KCB

José Álvarez jugarà al KCBJosé Álvarez és nou jugador del KC Barcelona. Aquest jove jugador egarenc, que aquest mes d’agost farà els 20 anys, va començar jugant l’any 2007 amb l’IES Nicolau Copèrnic, a Terrassa. També ha jugat amb el CK Vallparadís, amb el que es va proclamar campió de l’Europa Shield, i aquesta darrera temporada al CK Montcada, del qual procedeix.

És internacional des dels 15 anys, i ha disputat partits amb les Seleccions Catalanes sots 16, sots 19, sots 21 i, per dues vegades ja, amb la Selecció absoluta. José Álvarez, a més, es troba entre els convocats per jugar el Mundial Sots 23 que es disputarà aquest mes d’octubre a Barcelona.

Aquesta temporada que està a punt de començar la disputarà al KC Barcelona sota les ordres d’Albert Vidanya. És un fitxatge molt interessant, i gràcies a la seva fortalesa al rebot i la seva capacitat ofensiva esperem que sigui una peça clau per ajudar a l’equip a aconseguir uns grans registres, alhora que incrementi encara més el seu impressionant palmarès personal.

You may also like...

Deixa un comentari