Albert Vidanya, nou entrenador del primer equip

Ja us podem anunciar de manera oficial la incorporació d’Albert Vidanya com a nou entrenador del primer equip del Korfbal Club Barcelona, i com a coordinador de l’estructura tècnica del club.

La seva tasca no anirà encaminada només a dirigir el primer equip, també serà l’encarregat de formar als entrenadors del club i de marcar les directrius dels continguts a desenvolupar als equips base. Cristóbal Muñoz l’ajudarà en aquestes tasques com a entrenador assistent del primer equip.

Albert Vidanya és un referent a dins del korfbal català. Del 2001 al 2004 va ser entrenador del mític Korfbal L’Autònoma, club en el que va aconseguir tres lligues i dues copes. També va ser fundador i membre del comitè tècnic del CE Vilanova i la Geltrú. Ja vinculat a la Federació, va estar tres anys com a seleccionador català absolut, i fins al mes de desembre de 2011 va ser Director Tècnic de la Federació Catalana de Korfbal. Actualment, és el responsable del Comitè de Desenvolupament i Educació de la “International Korfball Federation”, on s’encarrega de dissenyar la formació que reben els entrenadors i instructors de la IKF, i coordinar els diferents projectes de desenvolupament  que es realitzen en els cinc continents.

Amb aquesta incorporació, el  club aposta fermament per potenciar el korfbal base durant els propers anys, i per donar un salt qualitatiu a nivell competitiu al primer equip.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.