Campions del torneig outdoor de Terrassa

EL KC Barcelona va guanyar ahir dissabte el Torneig Outdoor de korfbal de Terrassa.

A les cinc de la tarda, al camp de gespa artificial del CP Sant Cristòbal, va començar ahir la segona edició del Torneig Outdoor de korfbal que organitza el CK Vallparadis. Els integrants de l’equip barceloní van ser: Javier Navarro, Magic O’Brayan, Jordi Giménez, Aitor Huguet, Diana Llovera, Cristina del Rio, Julia Hereza i Marta Ortiz.

El nivell del torneig va ser molt igualat, i tant a les semifinals com a la mateixa final les victòries van arribar per només un punt de diferència. El duo Javier Navarro – José Manuel Álvarez va guanyar la competició per parelles de “piques”, davant d’altres 16 parelles més.

Aquest és un torneig que sembla donar-se bé al KCB, ja que a la primera edició l’equip de Barcelona va finalitzar el segona posició.

You may also like...

Deixa un comentari