Quatre premis a la Gala de fi de temporada

Com ja va sent habitual la Gala de la Federació ha posat punt i final a la temporada de korfbal a Catalunya, i ho ha fet entregant els premis i reconeixements individuals als esportistes més destacats.

Per part del KC Barcelona, Guillem Devant va rebre el premi al jugador amb millor progressió de la Lliga. El seu paper a dins del primer equip i les seves 53 cistelles l’han fet guanyador d’aquest guardó en la seva primera temporada a Lliga Nacional.

Adrià Garcia, per la seva banda, es va endur el premi com a millor jugador júnior. A més, Adrià també va recollir el premi com a màxim anotador de la categoria. Qui també va haver de pujar a rebre un premi va ser Jordi Giménez, aquesta vegada com a màxim anotador de Segona Divisió.

Hi va haver més jugadors i jugadores del KCB que optaven a premi en alguna categoria, però que finalment no van resultar guanyadors, com: Berta Alomà, Rosendo Garcia, Miquel Gil, Diana Llovera i Alex Llovera.

La Gala també va servir per presentar els seleccionats per la jugar aquest proper mes d’octubre el Mundial s23 a Barcelona amb la Selecció Catalana. Els jugadors del KC Barcelona seleccionats són: Mireia Figuera, Anna Gill, Albert Parrón, Magic O’Brayan i Aitor Huguet.

You may also like...

Deixa un comentari