Estrena a Mundet

Dissabte es va estrenar al nou pavelló de Mundet l’equip de Segona Divisió del KC Barcelona, davant del CK Vacarisses.

El partit va començar bé per als jugadors de Joan Garcia que es van avançar al marcador aconseguint una renta de dos punts en pocs minuts. Els visitants, que no van desplaçar-se a Barcelona a mirar jugar als locals, van mantenir una bona intensitat durant la primera part i van arribar a capgirar el marcador. Una bona actuació de Jordi Giménez, que va acabar el partit amb 9 cistelles, va mantenir viu en el partit als barcelonins (9-8).

A la represa tot va canviar. El Barcelona va entrar a pista amb una millor concentració que als primers trenta minuts, i va desplegar un joc més seriós i amb més ambició, aconseguint un parcial d’11-3 en aquesta segona meitat. El resultat final va ser de 20-11.

Per la seva banda, l’equip de Lliga Nacional no va tenir opcions per superar un encertadíssim Vacarisses, que es va endur els dos punts de Mundet al guanyar 14-23.

Anotadors de l’equip de Segona: Jordi Giménez (9), Jonathan Malo (3), Jordi Sabaté (2), Miquel Gil (2), Adrià Garcia (2) i Cristina Ruiz (2).

Anotadors de l’equip de Lliga Nacional: Albert Parrón (4), Guillem Devant (3), Javier Navarro (2), Anna Gill (2), Aitor Huguet (2) i Mireia Figuera (1).

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.