Sopar de comiat

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al barri de Gràcia de Barcelona un sopar per acomiadar a Rosendo Garcia, el fins ara entrenador del primer equip del KC Barcelona. Al sopar va assistir pràcticament tota la primera plantilla al complert, i nombrosos membres de les altres categories i de la Junta Directiva del club.

Al comiat no van faltar imatges de tot tipus d’aquests cinc anys en que Rosendo ha portat les regnes del primer equip, des de que es va assolir l’ascens a la temporada 2007-08. El sopar també va servir per acomiadar Albert Parrón, que després de sis temporades al KCB també s’acomiada del club aquesta temporada, i a Elke i Stijn Vanormelingen que tornen a Bèlgica per gaudir de la paternitat amb la família.

Amb aquest esdeveniment es posa punt i final a la temporada 2011-12. Només els tornejos estivals faran que el korfbal no s’aturi fins l’arribada de la pretemporada a mitjans del mes d’agost.

You may also like...

Deixa un comentari