Subcampions de lliga

El KC Barcelona no va poder derrotar ahir en el darrer partit de la temporada al CE Vilanova i la Geltrú, i finalitza els play-offs de lliga com a subcampió.

Els nois i noies de Joan Garcia es jugaven tota una grandíssima temporada a un partit. I no va poder ser. A la primera part no es va saber trobar un bon ritme de joc, i els nervis i la pressió van fer minvar massa l’encert cara a cistella, fent que l’equip marxés al descans amb tan sols cinc punts, tres per sota del rival.

A la represa la imatge va millorar. L’entrada a pista de Miquel Gil va donar aire fresc a un equip que va lluitar fins al darrer minut, però que va veure com es feia impossible recuperar el desavantatge de la primera part.

Malgrat això, la valoració de la temporada ha de ser positiva. Aquest subcampionat sap a poc després de perdre una final, però amb el temps serà valorat com es mereix. La grada ja ho va fer, i no va deixar d’ovacionar en cap moment a aquests joves jugadors que, de ben segur, tornaran a jugar més finals.

You may also like...

Deixa un comentari