A per la final dels play-offs

El segon equip de KC Barcelona ha aconseguit classificar-se per la final dels play-offs de lliga al derrotar l’SLKC per 12 a 11.

Un partit molt complicat el viscut aquest matí a les instal·lacions INEFC Barcelona, en el que l’equip egarenc pràcticament ha anat al davant al marcador duran tot el matx. Els jugadors i jugadores barcelonins no han deixat mai que l’avantatge visitant fos prou àmplia i han sabut jugar millor en el tram final. Jonathan Malo, amb cinc cistelles, ha sigut el jugador més destacat dels locals.

Pitjor sort han tingut els equips de Tercera i Lliga Júnior. L’equip sènior dirigit per Javier Navarro ha tornat a estavellar-se en unes semifinals: aquesta vegada davant un Sabadell que contra tot pronòstic ha deixat l’equip verd sense la final de Tercera Divisió. Molt més inesperada ha sigut la desfeta de l’equip júnior davant el Vilanova. Els visitants han sabut treure suc del fluix joc dels nois i noies del KCB que, probablement víctimes del cansament i de la relaxació, han vist com en els darrers instants del partit perdien l’eliminatòria.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.