Liderat en solitari per al Barcelona

El KC Barcelona es va endur els dos punts de Terrassa després de derrotar 10-12 al Sant Llorenç KC, el fins llavors co-líder de la categoria juntament amb els barcelonins.

Va ser un partit molt dur físicament, tal i com s’esperava, i el joc dels nois i noies de Joan Garcia es va veure travat constantment per un SLKC que va sortir a pel partit des de bon començament. Tot i això, el KCB va començar molt concentrat i va posar el marcador a favor 0-3 en pocs minuts, fet que semblava indicar que no seria gens complicat endur-se els punts. Res més lluny de la realitat.

La diferència es va eixugar ràpidament i a la mitja part l’avantatge era només d’una cistella. A la represa, i a falta de deu minuts per l’acabament, els locals dominaven al marcador. Va ser quan va aparèixer Jordi Giménez, molt discret durant la resta del partit, ajudant amb les seves cistelles a capgirar el resultat i el partit.

Amb aquesta victòria, el KC Barcelona es situa líder en solitari de la classificació de Segona Divisió amb sis punts, dos més que els seus immediats perseguidors: Assessoria Vallparadís, Sant Llorenç i Multiopticas Isis Montcada.

L’equip de Lliga Nacional, per la seva banda, no va poder superar al SLKC i va perdre el partit per 17-15. Guillem Devant i Javier Navarro, amb cinc cistelles cadascun, van ser els jugadors verds més destacats.

Anotadors de l’equip de 2a: Jonathan Malo (5), Jordi Giménez (3), Marta Karima (2) i Alex Llovera (2).

Anotadors de l’equip de 1a: Javier Navarro (5), Guillem Devant (5), Anna Gill (2), Aitor Huguet (2) i Albert Parrón (1).

You may also like...

Deixa un comentari