A esperar els rivals dels play-offs

Dissabte, l’equip de Joan Garcia va jugar el partit ajornat a Vacarisses que tancava la fase regular per als Barcelonins. El partit no va tenir gaire història, i a la mitja part la diferència ja era significativa. El resultat final, 8 a 20, va servir a més per pràcticament coronar a Jordi Giménez com a màxim anotador de la categoria, aconseguint 5 cistelles més i que li permeten acabar la temporada amb un total de 57. També cal destacar els quatre punts del segon màxim anotador de la categoria, Jonathan Malo, o les 3 cistelles que va aconseguir Diana Llovera, només mitja part, els mateixos números que Miquel Gil.

El rival del KCB al play-off sortirà del partit que el proper cap de setmana jugaran el Sant Llorenç B i el CE Vilanova i la Geltrú B.

L’equip júnior, de la mateixa manera que el de segona, també s’ha endut la victòria aquesta jornada i finalitza la fase regular en primera posició. La victòria d’avui davant el Badalona el permet acabar aquesta fase amb només una derrota, i amb el títol de màxim anotador a la butxaca d’Adrià Garcia. Un rànquing amb les tres primeres places a mans de jugadors del KC Barcelona: Adrià Garcia (66), Miquel Gil (49) i Àlex Llovera (42). El rival del Júnior al play-off serà el CE Vilanova i la Geltrú Jr.

L’equip de Tercera, per la seva banda, també ha guanyat aquest matí el seu partit davant el Badalona 12 a 9. A falta d’un partit encara el proper cap de setmana davant el Ridaura, l’equip de Javier Navarro es classifica per als play-offs com a segon de grup, i molt probablement jugarà als play-offs davant el Casal Korf de Sabadell.

You may also like...

Deixa un comentari