Doble victòria a Sant Adrià

Aquest cap de setmana els equips júnior i de 3a van visitar el Marina Besòs per disputar partits de les seves respectives competicions.

Els júnior van tenir molts problemes durant el transcurs de la primera meitat, i va ser a començaments de la segona quan van encarrilar un partit que semblava haver-se complicat massa.

El partit de 3a va seguir una tònica diferent però amb el mateix desenllaç. L’equip local va sortir molt fort i amb molta eficàcia en els seus llançaments a cistella, arribant a aconseguir una distància de quatre punts a favor, mantenint-ne tres a la mitja part. A la represa els jugadors verds van fer un joc molt més atractiu que el de la primera part, millorant en tots els aspectes.

Un gran Cristóbal Muñoz va ser decisiu, anotant cinc cistelles de les onze de l’equip. A falta de pocs minuts el KCB guanyava de dos, i ni tan sols una cistella local als darrers instants va fer dubtar de que els dos punts acabarien anant a Barcelona.

Amb aquestes victòries, el Barcelona C es situa líder de la categoria, el mateix que l’equip júnior.

You may also like...

1 Response

  1. Cristóbal Muñoz ha dit:

    Sin equipo no somos nada, ese partido se ganó porque todos lo que estaban en pista lo habian estado, dieron lo máximo para poder lograr esa victoria. Por no decir que los hinchas estuvieran hay en todo momento animando y animando y animando. Gracias a todos y por supuesto ni que decir tiene, al Mister.

Deixa un comentari