Pòquer de victòries

La jornada d’aquest cap de setmana ha acabat de forma molt satisfactòria pel KCB amb les victòries dels equips de totes les seves categories: júnior, tercera, segona i primera.

La tarda va començar amb l’equip Júnior enfrontant-se a l’UKSA. Va ser un partit bastant igualat. A la mitja part els locals guanyaven de només 2 punts. La renda es va ampliar fins els 4 del final, arribant al resultat definitiu de 13 a 9. A destacar especialment les actuacions d’Adrià Garcia i Miquel Gil, amb 4 cistelles cadascú que continuen sumant punts en el seu compte particular i que encapçalen, juntament amb Àlex Llovera les tres primeres posicions del rànquing d’encistelladors de la categoria. Com a nota negativa del partit, la lesió de Sara Martí que restarà de baixa unes setmanes.

El partit de Tercera Divisió amb els de Sant Adrià va ser més complicat. La primera part va ser dominada pels visitants pel poc encert dels nois de Javi Navarro. A la segona part tot va canviar, l’entrada de jugadors revulsius va donar la volta al marcador i el KCB va acabar amb un parcial de 8 a 2 a favor, acabant el partit amb el mateix resultat que el partit anterior: 13 a 9. A destacar del partit el debut d’Eduard Motos, amb un gol i una bona tasca tan ofensiva com defensiva en el rebot.

D’altra banda, l’equip de Segona divisió es va enfrontar amb el Castellbisbal B. Va ser un partit dominat totalment pels locals que van tenir molt encert davant cistella. El partit va finalitzar 18 a 9 i aquest resultat consolida matemàticament a l’equip que dirigeix Joan Garcia a la primera posició de la classificació de la Lliga regular.

Per últim, l’equip de la Lliga Nacional va posar punt i final a la temporada guanyant a casa al C. K. Castellbisbal. Va ser un partit molt intens i que reflexa la bona feina realitzada pels nois de Rosendo García a la segona volta. Barcelona Televisió va enregistrar el partit i ha emès un petit resum.

You may also like...

Deixa un comentari