Play-offs assegurats

Amb la victòria d’aquest cap de setmana a Vilanova de l’equip de Segona Divisió, s’assoleix el primer dels objectius de començaments de temporada: classificar-se pels play-offs pel títol.

A falta de dos partits, i gràcies a una important victòria per 12 a 15 a la pista del tercer classificat, els nois i noies de Joan Garcia ja són matemàticament a la fase final de la competició.

El partit no va seguir el guió que els barcelonins tenien en ment, que esperaven una major resistència i un partit força més igualat i complicat. Les coses van sortir de cara des del primer moment i en cap moment es van veure perillar els dos punts. Jordi Giménez amb cinc punts, i Jonathan Malo amb quatre van ser els dos jugadors més destacats de l’equip, i continuen encapçalant la classificació de màxims anotadors.

Unes hores abans, l’equip Júnior va haver d’obrir la llauna, i aquest si que va haver de suar més per lligar el partit (13-18). Set punts d’Adrià Garcia, que continua intractable al capdavant de la classificació d’anotadors, i sis més de Miquel Gil van ser els pilars de l’equip una jornada més.

Després d’aquests dos partits va arribar el torn del primer equip del KCB. Una primera part amb poc encert va condicionar massa la manera de plantejar la segona part per als jugadors de Rosendo Garcia, en la que van saber triar millors opcions en atac i finalitzar amb major claredat les opcions d’atac (25-14). Tot i això, i passi el que passi a la darrera jornada amb Castellbisbal, l’equip té assegurada la sisena plaça.

You may also like...

Deixa un comentari