En ratxa

Tercera victòria consecutiva dels nois i noies de Rosendo Garcia a la Lliga. Aquesta vegada ha estat a casa i davant el CK Badalona. Una bona arrencada i control absolut del partit en tot moment han sigut les claus per endur-se una folgada victòria, que referma el bon moment de l’equip al campionat.

El marcador final (21-7) és un clar exemple de les facilitats que ha donat el Badalona i da la superioritat dels barcelonins a la pista. Destacar les 7 cistelles de Guillem Devant, i el debut a la màxima categoria del júnior Alex Llovera, que ha disputat els últims minuts del partit.

L’equip de Segona Divisió, per la seva banda, ha patit molt més per endur-se la victòria davant d’un encertadíssim LLadonosa. Els lleidatans no han fet quilometres per plaer i han plantat cara al líder de la categoria fins al darrer minut, quan Adrià Garcia ha decidit el matx anotant una free-pass.

You may also like...

Deixa un comentari