Sorteig de Copa

Dimecres es va realitzar el sorteig de Copa Catalana amb els següents encreuaments per als equips del KCB:

L’equip de Lliga Nacional disputarà el seu encreuament davant un dels equips més complicats de la categoria, el CE Vilanova i la Geltrú, el cap de setmana del 11-12 de febrer o el cap de setmana següent.

L’equip de Segona Divisió encara no sap amb qui haurà d’enfrontar-se ja que aquest cap de setmana es desplaça a Lleida per acabar la primera volta. Si guanya a terres lleidatanes disputaria el partit de quarts de final davant el guanyador de la ronda de vuitens entre el CK Sabadell i el CK Badalona B. En canvi una derrota els obligaria disputar la ronda de vuitens, i ho haurien de fer davant el SLKC B.

Per acabar, l’equip júnior disputarà el seu partit de Copa amb el CE Vilanova i la Geltrú, el mateix rival que l’equip sènior de màxima categoria.

You may also like...

Deixa un comentari