Doblement campions a Montcada

Dos partits a Montcada, dues victòries per als equips del KC Barcelona aquest cap de setmana, la millor manera d’encetar les vacances de Setmana Santa per als equips de Lliga Nacional i Segona Divisió.

Els primers en obrir la llauna van ser els jugadors del segon equip. Després d’un començament amb uns quants dubtes i la sensació de no haver sortit del llit encara, l’equip es va posar la granota d’anar per feina i va aconseguir una renda màxima de 3 punts, diferència que els va permetre jugar amb major comoditat la resta del partit. Destacar els sis punts del jove Adrià Garcia, alguns d’ells en moments claus del partit, i que van ser decisius per endur-se la victòria (11-14).

Qui no va semblar fer tants mèrits, o com a mínim d’entrada, va ser l’equip de Lliga Nacional, ja que fins a la meitat del partit només havien aconseguit anotar quatre vegades. A la segona part, Javier Navarro i Guillem Devant es van posar l’equip a les esquenes, i amb la col·laboració d’un, ara si, inspirat Albert Parrón i grans accions defensives de tot l’equip, els barcelonins van saber lluitar i patir fins a l’últim instant, donant la volta a un partit que mai es va acabar de veure massa lluny, i que sempre va estar a l’abast dels jugadors de Rosendo Garcia (12-14).

You may also like...

Deixa un comentari