Segona victòria de l’equip de Lliga Nacional

Gran cap de setmana per al conjunt de Rosendo Garcia que, tot i les baixes de dos de les seves jugadores titulars, ha aconseguit sumar dos punts importantíssims davant el Sant Llorenç KC, per 21 a 10.

Destacar les 7 cistelles de Guillem Devant i les 6 de Javier Navarro en un partit que no ha tingut gaire història, i ha estat dominat pràcticament de cap a peus pel KC Barcelona, que no ha donat gaires opcions als egarencs a creure en una possible remuntada.

D’altra banda, l’equip de Segona Divisió no ha pogut derrotar el Sant Llorenç i ha acabat perdent 10 a 12. L’equip de Joan Garcia no s’ha trobat còmode en cap moment i ha acabat pagant per una primera part molt desencertada.

De la mateixa manera, dissabte va ser l’equip de Tercera Divisió qui va perdre 27 a 16 a Platja d’Aro. No va ser una derrota qualsevol, ja que al davant es van trobar a un equip molt en forma, el Ridaura, líder de la classificació i màxim aspirant a l’ascens de categoria.

L’altra gran notícia de la jornada l’ha tornat a deixar l’equip júnior, que continua manant a la classificació després de derrotar al Club Korfbal Costa Brava per 23 a 0, amb 7 cistelles d’Adrià Garcia, i 7 més d’Alex Llovera.

You may also like...

Deixa un comentari