Tot a punt per al Campus 2012

A partir d’aquest dilluns s’obren les inscripcions per al Campus de Setmana Santa del Korfbal Club Barcelona 2012.

Aquest Campus es realitzarà simultàniament al CEM Marbella i al CEIP Mas Casanovas els dies 2, 3, 4 i 5 d’abril, i està adreçat per a nens i nenes de primària de les escoles amb les que hi treballa el club.

El Campus del KCB està organitzat amb la col·laboració del Consell de l’Esport de Barcelona, la Federació Catalana de Korfbal i l’Institut Barcelona Esports. A més a més, la coordinació del Campus recau a sobre d’una persona de renom, ni més ni menys que Albert Vidaña, nou President del Comitè d’Educació i Desenvolupament del Federació Internacional de Korfbal.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.