Victòria a Sabadell de l’equip de Tercera

Ahir va ser el torn de l’equip de Tercera Divisió. L’equip de Javier Navarro, amb més baixes que mai degut a les lesions, no va poder estrenar la nova normativa de canvis lliures que s’ha establert per la segona volta del campionat en aquesta categoria, ja que es va presentar al CEM Sabadell Sud amb vuit jugadors justos.

El marcador va estar igualat durant tot el partit, tot i que el KCB només es va veure una vegada per darrera al marcador. Un excel·lent quadre d’atac barceloní va dur les regnes de l’equip, on Cristòbal Muñoz (5 cistelles) i Alex Llovera (4) van aconseguir la majoria de punts. Marc Santaeugenia (2) i Cristina del Río (1) es van repartir la resta.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.