Un altre sense jugar

Aquesta és la única imatge del “partit” d’avui del KC Barcelona B. Els barcelonins han viatjat fins a Vacarisses a primera hora del matí per tal de disputar el partit corresponent a la desena jornada de lliga, però l’àrbitre designat no s’ha presentat al pavelló.

Per desgràcia, aquest no està sent un fet puntual aquesta temporada. Enguany, és la tercera vegada que un equip del KCB es queda sense disputar un partit per manca d’àrbitres. Anteriorment, aquest mateix equip ni tan sols va arribar a viatjar a Lleida per jugar el seu partit davant l’AEE INS Josep Lladonosa, i unes setmanes abans l’equip C va haver d’ajornar també el seu partit davant el Ridaura. Tant aquest partit dels gironins com l’ajornat avui mateix no tenen data per disputar-se.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.