Comença el “Prova-ho”

Aquesta setmana ha començat el pla Prova-ho, impulsat per l’Institut Barcelona Esports, coordinat per la Federació Catalana de Korfbal i amb la col·laboració Korfbal Club Barcelona.

La primera escola en fer els entrenaments amb els tècnics del KCB ha estat el CEIP Lluís Vives, del barri de Sants de Barcelona. Una cinquantena d’alumnes del cicle superior d’aquest centre van gaudir d’aqest nou esport per a ells, i van aprendre les seves característiques de la mà d’Albert Parrón, Alex Llovera, Adrià Garcia i Javier Navarro. La principal novetat d’aquesta promoció és la utilització dels anomenats “kangaroo korfs”, amb un diàmetre una mica més gran que el de les cistelles oficials de competició.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.