Bon inici de la segona volta pel KCB

Després de la ressaca copera, ha començat la segona volta de les lligues catalanes de korfbal.

El primer en fer-ho ha estat el flamant campió de Copa Júnior, el KC Barcelona, repetint la final del cap de setmana passat amb l’Assessoria Vallparadís de Terrassa. Una vegada més els barcelonins han superat els egarencs, gràcies principalment a un encertadíssim Adrià Garcia amb 7 punts. Aquesta victòria (18-4) permet obrir una distància de dos punts a la classificació general entre el líder i el seu immediat perseguidor.

Tot seguit, el mateix duel a segona definiria també el liderat provisional de la categoria d’argent del korfbal català. Tot i començar els verds avançant-se al marcador amb una cistella de Diana Llovera, l’Assessoria Vallparadís ràpidament ha pres la iniciativa i s’ha situat dues cistelles amunt. El Barcelona no s’ha deixat intimidar en aquesta ocasió i ha plantat cara al campió de Copa, i anant-se al descans dos punts per sobre (9-7).

A la represa, els locals han sapigut treure més profit de les seves accions i han obert una important escletxa al marcador de fins a cinc punts, que han administrat intel·ligentment fins al final del partit (14-12). Aquests dos punts fa augmentar la distància entre tots dos equips, i consolida el KCB a la primera posició.

D’altra banda, l’equip de Lliga Nacional s’ha vist superat en tot instant per un Assessoria Vallparadís que sembla jugar en una categoria superior encara, i que no ha donat cap tipus d’opció als locals.

Anotadors KCB Jr: Adrià Garcia (7), Miquel Gil (4), Alex Llovera (3), Diana Llovera (3) i Arnau Surroca (1).

Anotadors KCB 2a: Jonathan Malo (4), Adrià Garcia (4), Jordi Giménez (3), Alex Llovera (2) i Diana Llovera (1).s, que han administrat bx Llovera (3), Diana Llovera (3) i Arnau Surroca (1).

You may also like...

Deixa un comentari