El júnior a la final de la Copa

Les semifinals de Copa van deparar una cara positiva i una de negativa per als equips del KCB.

La cara positiva van ser les dues victòries consecutives de l’equip Júnior, que va aconseguir classificar-se per a la final al derrotar al Vilanova primer, per 11 a 3, i al Montserrat Miró després, per 4 a 13. El guanyador del primer partit s’hauria d’enfrontar als montcadencs que, frescos i amb una setmana de preparació exclusiva per aquest partit, tenien molts números per acabar-se enduent el gat a l’aigua. Els nois i noies dirigits per Berta Alomà i Guillem Devant, però, van saber sobreposar-se a les adversitats i van convertir en fàcil una tasca prou complicada.

La part negativa van ser les eliminacions dels equips de Primera i Segona divisió, així com les lesions d’algunes jugadores.

L’equip de Lliga Nacional va haver de jugar amb jugadores del segon equip davant la baixa d’Elke Vanormelingen i la lesió de Mireia Figuera durant els primers minuts del partit davant el CEVG, vigent campió de la Copa. Tot i plantar cara, poca cosa van poder fer per incomodar a un dels clars favorits al títol, i els vilanovins es van endur el matx amb relativa comoditat (16 a 8).

L’equip de Segona Divisió va intentar plantar més cara al seu rival, l’Assessoria Vallparadís, però el cansament dels tres partits anteriors i un rival excitadíssim i molt encertat de cara a cistella van tirar per terra les aspiracions de l’equip de Joan Garcia. Els barcelonins, van acabar el partit amb set jugadors degut a les lesions de Marta Karima i Sara Martí, i amb un clar marcador en contra (22 a 11).

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.