El KC Barcelona B es classifica per les semifinals de Copa

Dissabte es va disputar a Badalona el partit corresponent als quarts de final de la Copa B entre el KC Barcelona B, que jugava com a local, i el Badalona B. L’equip barceloní arribava a l’eliminatòria amb les baixes de Jordi Giménez, que havia estat intervingut quirúrgicament dijous passat, i de Bel Llorens.

L’encarregat d’obrir el marcador va ser Àlex Llovera aprofitant un rebot ofensiu i de seguida el KCB va aconseguir un parcial de 4-0 al seu favor. A la segona part la renda es va ampliar fins els vuit punts de diferència final (15-7). Cal destacar la gran actuació d’Adrià Garcia, que va acabar el partit amb un total de 6 gols en el seu compte individual.

Amb aquesta còmode victòria, el segon equip del KCB es classifica per les semifinals de la Copa B que es disputaran el pròxim cap de setmana.

Anotadors: Adrià Garcia (6), Miquel Gil (2), Cristina Ruiz (2), Jonathan Malo (2), Àlex Llovera (2), Marc Santaeugenia (1).

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.