El KC Barcelona B es classifica per les semifinals de Copa

Dissabte es va disputar a Badalona el partit corresponent als quarts de final de la Copa B entre el KC Barcelona B, que jugava com a local, i el Badalona B. L’equip barceloní arribava a l’eliminatòria amb les baixes de Jordi Giménez, que havia estat intervingut quirúrgicament dijous passat, i de Bel Llorens.

L’encarregat d’obrir el marcador va ser Àlex Llovera aprofitant un rebot ofensiu i de seguida el KCB va aconseguir un parcial de 4-0 al seu favor. A la segona part la renda es va ampliar fins els vuit punts de diferència final (15-7). Cal destacar la gran actuació d’Adrià Garcia, que va acabar el partit amb un total de 6 gols en el seu compte individual.

Amb aquesta còmode victòria, el segon equip del KCB es classifica per les semifinals de la Copa B que es disputaran el pròxim cap de setmana.

Anotadors: Adrià Garcia (6), Miquel Gil (2), Cristina Ruiz (2), Jonathan Malo (2), Àlex Llovera (2), Marc Santaeugenia (1).

You may also like...

Deixa un comentari