Tot a punt per una nova Europa Shield

Foto: Cristina Ruiz – www.unniks.com

El proper dia 25 l’equip de Top A viatjarà a Odivelas (Portugal) per disputar la seva 4a Europa shield consecutiva. La competició es celebrarà els dies 26-28 de gener a la localitat portuguesa. El club barceloní ja va aconseguir guanyar aquest campionat el 2016.

L’equip liderat per Enric Delgado va disputar el passat dia 29 van un amistós contra l’equip portuguès del LX Projects amb motiu de la preparació d’ambdós equips per aquest torneig.

Javi, capità de l’equip, manifesta que veu “l’equip força unit” i que “una de les claus per poder guanyar l’Europa shield, es comportar-se com a equip i sumar tots, anotant, passant, defensant, rebotejant, animant, exigint-nos, lluitant…”. Sobre la participació del club a Europa va afegir: “Competir a nivell europeu ens motiva molt a tot l’equip i anirem amb moltes ganes i il·lusió. Sabem que és un torneig força complicat, però si aconseguim oferir el nostre millor nivell podrem repetir l’èxit de fa dos anys. Ara toca seguir entrenant al màxim per intentar arribar en les millors condicions possibles i, estic totalment convençut, que així serà.”

El club català està al grup A del torneig juntament amb el Korfbal Club Brno, de la República Txeca, i el Korf LX Project, de Portugal, i es podrà seguir el resultat dels partits a travès de la web de la Federació Internacional.

You may also like...

Deixa un comentari