Cop d’autoritat del KCB davant el Castellbisbal (28-35)

Gran victòria aconseguida pel KCB aquest dissabte de Sant Jordi a l’Illa Esportiva davant el CK Castellbisbal per 28 a 35, un triomf importantíssim de cara als playoff de lliga que ja es comencen a acostar. L’equip que entrena Dani Vidanya va aconseguir deixar enrere l’eliminació de la Copa Catalana contra el Vallparadís i es va mostrar sòlid i dominant en tot moment, tot aconseguint una renda mínima que li va permetre no haver de patir.

Diumenge, l’equip de la 2a Divisió va guanyar el Sant Llorenç per 24-25, en un partit molt ajustat com ja acostuma a ser habitual entre ambdós clubs. També és una victòria important pel KCB ja que es tracta de l’equip a qui s’haurà d’enfrontar a la final de la Copa Catalana. L’equip de 3a no va poder arrodonir la jornada i va perdre per 20-18 contra el Sant Llorenç B. Tot i anar amb baixes, l’equip va batallar fins al final i va tenir opcions d’endur-se la victòria.

5a jornada del Trofeu Kids

La cinquena jornada en categories de promoció i coincidint amb la diada de Sant Jordi es va saldar amb sis victòries, dues en categoria infantil i quatre per als alevins. Les primeres parts van ser força tenses però finalment els verd-i-negres van saber imposar el seu joc davant els contraris.

Resultats:

Aleví B 12 – Ítaca B 4
Aleví B 9 – Ítaca A 5
Aleví A 7 – SLKC A 2
Aleví A 8 – Ítaca A 5

Infantil A 13 – La Garriga 4
Infantil B 9 – La Garriga 8

You may also like...

Deixa un comentari