El KCB no pot superar el Vallparadís (29-26) i firma la primera derrota del 2016

El KCB va caure derrotat aquest passat dissabte a la pista del KA Vallparadís. L’equip va patir la primera derrota de l’any en un mal partit on va perdre per 29 a 26. Els barcelonins van anar a remolc del Vallparadís durant tota l’estona, tot mostrant molt poc encert ofensiu. Malgrat que al principi de la segona part van fer un intent de remuntada, no van poder capgirar el marcador en cap moment.

Diumenge al matí, en canvi, el KCB B va derrotar el Lladonosa B per 26 a 3. L’equip va demostrar una gran superioritat i un molt bon estat de forma després d’haver-se classificat per a la final de la Copa B en una gran temporada realitzada fins al moment. El partit va ser plàcid en tot moment i va permetre fer rotacions.

Categories de promoció
Les categories de promoció segueixen amb la bona ratxa. Els equips infantils van jugar dissabte al matí amistosos ja que l’equip de lliga contra el que havien de jugar no es va presentar.

Només l’infantil B va disputar un partit que puntuava contra el CKB Ins La Llauna amb un resultat a favor de 13 a 4.

Els alevins també van sortir victoriosos dels seus enfrontaments dominant el marcador des del primer moment. Aquests van ser els resultats dels partits de les categories de promoció d’aquest cap de setmana.

Aleví A 12 – CKC aleví 2
Aleví A 9 – Sant Llorenç 0
Aleví B 12 – Sant Llorenç 1
Aleví B 9 – Vallparadís 4

Infantil B 13 – CKB Institut La Llauna 4

 

You may also like...

Deixa un comentari