Una free-pass al darrer segon dona la victòria al KCB

El segon equip del Korfbal Club Barcelona va viatjar a terres de Ponent per disputar el darrer partit de la primera volta contra el Lladonosa de Lleida.

Els visitants van començar el partit amb molta concentració en defensa, i amb molt encert en atac, cosa que els va permetre arribar a tenir una renda favorable de fins quatre gols als primers trenta minuts. La primera part va acabar amb un avantatge de tres punts (5 a 8) per l’equip que entrena Joan Garcia.

A la represa del partit es va ampliar la renda fins a cinc punts amb un tir curt de Jonathan Malo que ficava el 6 a 11 al marcador. Els darrers minuts, els jugadors locals no van donar per perdut el partit i van aconseguir empatar aprofitant-se d’errors defensius. Un penal dubtós a favor dels lleidatans aconseguia el 15-15 a falta d’un minut pel final. La sort aquest cop va estar de la banda del KCB i en els darrers segons l’àrbitre xiulava la segona free-pass del partit. Jordi Giménez no va fallar i el seu gol donava la victòria i el liderat al seu equip.

Anotadors del KCB: Jordi Giménez (7), Jonathan Malo (5), Alex Llovera (2), Bel Llorens (1) i Miquel Gil (1).

You may also like...

Deixa un comentari