Jornada per emmarcar amb victòries de tots els equips

Ple de victòries en tots els compromisos disputats per la totalitat d’equips del KCB d’aquest cap de setmana.

La jornada va començar divendres en el partit de la Lliga Nacional aplaçat entre el KA Vallparadís i el KC Barcelona. Els barcelonins, que ja havien guanyat els terrassencs en el partit d’anada, van jugar un partit molt seriós i vibrant. Els dos equips van estar molt encertats i es van anar canviant l’alternança en el marcador, però amb victòria pel KCB en un gran partit amb un alt marcador (30-33).

Dissabte a la tarda, l’equip de la Lliga Nacional va visitar la pista del CK Montcada, on va obtenir la segona victòria de la jornada també amb un alt marcador de26 a 34. Tot i començar amb una àmplia diferència en el marcador, la segona part va ser una mica travada i hi van haver certes tensions amb l’equip rival, que van dificultar el bon ritme de joc. Tot i això, va ser un partit de tràmit que va servir per a fer rotacions i mantenir el liderat de l’equip.

Diumenge va ser el torn dels equips de la 3a i 2a divisió. Al matí, l’equip de 3a va guanyar còmodament al Badalona B per 24 a 12 en un partit per confirmar el bon estat de forma de l’equip que entrena Marc Garcia. I a la tarda, l’equip de 2a divisió va visitar el Poliesportiu del Garraf i va vèncer el Vilanova B per un clar 12 a 32, tot un récord d’anotació de l’equip barceloní.

Gran jornada de promoció a Terrassa

Dissabte al matí es va celebrar al Pavelló de Sant Llorenç de Terrassa la 2a jornada del Trofeu Kids FCK de categories de promoció, en què hi van participar els equips alevins i infantils. Tots els equips verd-i-negres van demostrar un molt bon joc, imposant-se des del primer moment en el marcador i aconseguint guanyar tots els partits disputats.

Aquests van ser els resultats:

KCB aleví B 11 – Vallparadís 1
KCB aleví A 10 – SLKC aleví 2
KCB aleví B 5- CKC aleví 0
KCB aleví 11 – SLKC aleví 3
KCB infantil B 8 – Vallparadís Infantil 7
KCB infantil A 12 – CKC infantil 6
KCB infantil B 12 – INS Blancafort 2.

Fotografia: Cristina Ruiz 

You may also like...

1 Response

Deixa un comentari