L’equip de 2a es planta a la final de la Copa B

El KC Barcelona B s’ha classificat per a la final de la Copa Catalana B. L’equip que entrena Javi Navarro va participar aquest cap de setmana a les jornades de vuitens, quarts i semifinals d’aquest torneig a Platja d’Aro.

Dissabte, va derrotar còmodament el CK Castellbisbal en el partit de 4rts de final. L’equip va jugar com mai, tot realitzant un dels millors enfrontaments de tota la temporada (20-13).

Diumenge, a les semifinals, va patir una mica més per vèncer el CK Vallparadís B, un rival a qui ja havia guanyat fàcilment la jornada anterior. Tot i la victòria ajustada per 13 a 16, l’equip aconsegueix una fita històrica que demostra el gran moment de forma en què es troba.

L’altre finalista és el Sant Llorenç KC. Els dos conjunts es veuran les cares a la final del juny.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.