Brillant jornada amb victòries per a tots els equips del KCB

Brillant jornada per als equips del KCB, que es van imposar en tots els compromisos disputats.

Tot i les nevades que s’esperaven, l’equip de la Lliga Nacional va viatjar diumenge cap a Lleida i va guanyar per un clar 14 a 33. A primera hora del matí, també amb solidesa, l’equip de 2na Divisió va guanyar el Vallparadís B per 29 a 22.

Molt més ajustat va ser el partit de la 3a Divisió entre el CK Castellbisbal C i el KCB C, que va guanyar l’equip barceloní per 10 a 11. Tot i que el KCB va anar tota l’estona per davant del marcador, el partit va ser bastant igualat i l’equip que entrena Marc Garcia només va poder guanyar per un punt.

2n Trofeu Kids FCK

Pel que fa als més menuts, també va ser un gran cap de setmana en què els equips aleví i infantil també van guanyar tots els enfrontaments disputats en la primera jornada del 2n Trofeu Kids FCK, celebrat aquest dissabte al matí a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. Aquests són els resultats dels partits:

Aleví
KCB A 5 – KCB B 10
KCB B -21 SLKC Alevi 0
KCB A 16 – CKC 0

Infantil

KCB A 9 – KCB B 4
KCB B 8 – UKSA 3
KCB A 22 – Secretari Coloma 0

You may also like...

1 Response

  1. joan2garcias ha dit:

    Felicitats a tots!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.