Victòria del KCB davant el Vilanova (30-16)

Aquest passat diumenge 14 de febrer el KCB va fer un pas més cap al lideratge de la Lliga Nacional i va guanyar el CE Korfbal VNG/ El Surtidor per 30-16 al CEM Mundet. L’equip barceloní tenia especialment ganes de guanyar el vilanoví després d’haver empatat en el partit d’anada.

La  primera meitat va ser bastant igualada (10-7), i el KCB no es va acabar de sentir còmode, però una vegada superat l’equador del partit ja va ser capaç d’agafar la batuta i anar-se desmarcant tot mostrant una gran superioritat ofensiva en una gran segona part.

D’aquesta manera, l’equip barceloní confirma un molt bon estat de forma després d’haver conquerit l’Europa Shield i guanyat darrerament el Castellbisbal.

Per la seva banda, l’equip de la 3a divisió va sumar una gran victòria per 13 a 19 davant la UKSA.

You may also like...

1 Response

  1. joan2garcias ha dit:

    Felicitats a tots!

Deixa un comentari