Doble victòria del KCB davant el Vallpa Atlètic i el Vilanova B

Bona jornada de korfbal la que es va viure aquest diumenge a la tarda al CEM Mundet, en què els equips de la Lliga Nacional i 2a divisió van guanyar els seus respectius compromisos.

A les 16.00h, l’equip de la Lliga Nacional va vèncer el Vallparadís Atlètic, que milita per primera vegada aquesta categoria però amb jugadors destacats, per 22-20. El KCB va anar en tot moment per davant en el marcador però en els últims minuts es va relaxar una mica.

Per la seva banda, el KCB B va guanyar còmodament el Vilanova B per un contundent 24 a 10. Com estava previst, l’equip que entrena Javi Navarro va ser molt superior i es va poder treure l’espina del darrer enfrontament contra els vilanovins de la temporada passada.

Aquest proper cap de setmana hi ha descans per a tots els equips del club en motiu del pont.

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.