El KCB deixa escapar els primers punts de la temporada

El KCB va caure derrotat aquest passat dissabte 14 de novembre a l’Illa Esportiva de Castellbisbal per 21 a 17. Els barcelonins, per més que ho van intentar, no van ser capaços de capgirar el marcador en contra i van anar en tot moment per darrere. De cara a la següent jornada, el KCB intentarà seguir agafant rodatge en comú per tornar als bons resultats de l’inici de lliga, ja que gran part de l’equip acaba de tornar del Mundial de korfbal de Bèlgica amb la selecció catalana.

Per la seva banda, el KCB B va empatar diumenge a Mundet contra el Sant Llorenç  per 18 a 18 en un partit complicat i molt igualat.

Finalment, també dissabte, l’equip de la 3a Divisió va ensopegar contra el joves jugadors del Platja d’Aro KC per 15 a 13.

You may also like...

Deixa un comentari