Gran victòria del KCB davant el Vallparadís (31-28)    

El KCB va derrotar aquest passat diumenge al CEM Mundet al KA Vallparadís per 31 a 28. Es tracta d’una victòria molt preuada que arriba tres anys després que els barcelonins guanyessin la lliga 2012-13 i eliminessin els terrassencs en els play-off.

És la tercera victòria consecutiva de l’equip que entrena Dani Vidanya, que amb aquests bons resultats inicials es posiciona com a líder de la categoria a la tercera jornada.

El partit, però, va ser complicat i durant la primera part va ser el Vallparadís el qui anava per davant en el marcador amb unes avantatges de pocs punts (13 a 15 al descans). A la segona part el KCB va començar a prendre la iniciativa i al cap de pocs minuts va empatar el partit i va començar a situar-se per damunt, fins que als últims minuts va aconseguir una mínima avantatge que li va permetre aquesta gran victòria just abans que la lliga s’aturi pel desenvolupament del Mundial absolut de Bèlgica.

KCB ‘C’ 10 – UKSA 13

L’equip de la 3a divisió va perdre aquest diumenge de 3 contra la UKSA, en un partit que va dominar durant la primera part (5 a 7 al descans), però que es va escapar de les mans en el segon temps. Per la seva banda, l’equip de la 2a divisió va descansar.

You may also like...

Deixa un comentari