Triplet de victòries per al KCB

Aquest diumenge els tres equips sèniors del KC Barcelona van sortir victoriosos dels seus respectius compromisos al CEM Mundet

L’equip de la Lliga Nacional es va desfer  del Montcada per un contundent 30 a 9 en el marcador, en un partit molt sòlid i en què es va mostrar molt superior al seu rival. Amb només 10 minuts de joc els barcelonins ja van deixar els montcadencs fora del partit i sense idees, i van sentenciar el matx ben aviat, aconseguint ja un resultat al descans de 18 a 4. Amb un gran espectacle ofensiu, el KCB va seguir ampliant el seu avantatge i reafirmant un gran estat de forma. Berta Alomà, amb 10 cistelles, va ser la màxima anotadora del partit.

Segona victòria importantíssima del KCB B davant el Montcada B

També a Mundet, l’equip de la 2a divisió va sumar una nova i importantíssima victòria contra el Montcada per 22-12. Es tracta d’un triomf que serveix per treure’s l’espina de les dues derrotes contra el mateix equip la temporada anterior i que també reafirma un bon estat de forma. Els barcelonins van començar destacant des d’un bon principi amb un resultat d’11 a 5 a la meitat. A la represa, el joc es va tornar una mica més tens però el KCB va saber actuar amb el cap fred i no va baixar la intensitat i va seguir amb una renda que va saber administrar fins al final.

KCB C 15 – Terrassa Korfbal 14

I la jornada dominical es va cloure amb la victòria del KCB C en el seu debut a la lliga contra el Terrassa a Korfbal per 15-14. EL partit va ser molt més ajustat que els dos anteriors, però igualment important per un equip farcit de noves incorporacions. Moltes felicitats a tots/es!

You may also like...

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.