El KCB debuta a la lliga amb victòries pels equips de 1a i 2a divisió

La lliga 2015-16 no podia començar millor per al KCB, que es va estrenar amb dues grans victòries a la 1a i 2a Divisió del korfbal català.

El primer equip del KCB va debutar aquest passat diumenge electoral 27S a la ciutat de Lleida amb un partit molt assequible que va guanyar còmodament per 39 a 12. Les diferències entre els dos equips es van fer evidents des d’un bon principi. Els barcelonins van exhibir un joc molt dinàmic d’entrada que els va permetre anotar fàcilment amb un gran espectacle ofensiu.

L’equip de la 2a Divisió va sortir victoriós d’un complicat partit contra el Castellbisbal B dissabte passat a l’Illa Esportiva. L’equip que entrena Javi Navarro va girar pàgina d’una grisa temporada anterior i va plantar cara a un dels rivals més combatius de la categoria. I ho va fer remuntant una diferència en contra de 5 punts en els últims 7 minuts, el que suposa un important triomf per un equip que s’ha renovat aquesta temporada.

You may also like...

Deixa un comentari