Gran experiència internacional per als jugadors de promoció del KCB a Holanda

En total uns 14 nens/es del KC Barcelona (entre 11-17 anys), van formar part a mitjans d’agost d’un inici de projecte d’intercanvi amb el club holandés DeetosSnel situat a la localitat de Dordrecht, i que va acabar convertint-se en tot un èxit i en una gran experiència pel nois/es que hi van participar.

Durant 5 dies van prendre part en tot tipus d’entrenaments tècnics, jocs, turisme, activitats de lleure i temps d’oci, juntament amb la col·laboració d’entrenadors i jugadors de la KNKV i de la IKF, i també per descomptat, de les respectives famílies d’acollida.

La junta directiva del KCB vol agrair a tots aquells que han fet possible aquest esdeveniment, així com el gran tracte rebut per part dels operaris del club Sporting Delta i DeetosSnel, i especialment l’esforç, dedicació i complicitat que les famílies d’acollida han precisat en tot moment.

 

Aquest és el planning d’entrenaments/activitats que van seguir durant l’intercanvi:

Dia 1 – Dilluns – Arribada – Repartiment dels nens a les seves famílies d’acollida.

Dia 2 – Dimarts – Sessió d’entrenament i estància del dia al club Sporting Delta. Barbacoa per sopar.

Dia 3 – Dimecres – Doble sessió d’entrenaments (matí i tarda) a DeetosSnel amb 2 jugadors sots23 de la KNKV.

Dia 4 – Dijous – Dia lliure – Passeig per la ciutat de Dordrecht (visita a la zona portuària, Catedral), després al Parc Nacional de Biesbosch a fer canoes i oci a la platja.

Dia 5 – Divendres – Doble sessió suau de jocs a les instal·lacions de DeetosSnel amb un jugador del segon equip del PKC. A la nit, festa amb els nois/es holandesos al mateix club.

Dia 6 – Dissabte – ‘Join the club’ a DeetosSnel. Dia de presentació dels equips del club. Activitat – gimcana amb els jugadors del primer equip.

 

You may also like...

Deixa un comentari