L’infantil, aleví i cadet del KCB acaben la temporada amb una 4rta, 3a i 4rta posició

Aquest dissabte passat es va tancar la temporada 2014-15 de les categories de promoció a Castellbisbal, en les finals aleví, infantil i cadet. Els tres equips del KCB havien fet els deures i van tenir l’oportunitat de classificar-se en les tres categories, assolint finalment una tercera posició (aleví) i quarta posició (infantil i cadet).

Aleví

Els petits del KCB van guanyar la seva segona copa, classificat-se aquest cop en tercer lloc després de perdre la primera semifinal contra el Sant Josep.

Infantil

Seguint la tònica dels partits de lliga els infantils van jugar partits molt ajustats. Van perdre el primer tenint nomes opció a lluitar per el 3 er 4 rt lloc. Aquest últim partit es va sentenciar amb penals després d’arribar a empat a la pròrroga i deixant el KCB sense copa.

Cadet

Tot i perdre contra el PKC els cadets van defensar molt bé el partit. En el segon matx van arribar a la mitja part amb un resultat favorable però el Miró va saber remunerar en el segon temps classificant al KCB en 4rt lloc.

 

You may also like...

1 Response

  1. joan2garcias ha dit:

    Molt bona feina, ànim, l’any que ve serà millor :)

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.